duminică, 17 iunie 2012

Săpunuri naturale

Săpunuri naturale AP Biolife, diverse arome: antiseptic cu semințe de anason, lavandă cu sare de baie din Marea Moartă, marin cu alge, cireșe, banane și fistic, capuccino și cafea. Cele octogonale sînt la bucată (80 gr) și costă 6 RON bucata.
Cele dreptunghiulare (spanac, scorțișoară, iasomie, fenicul și aduki sînt vrac și au greutăți diferite șî prețuri diferite. Întrebați și vă dau informații despre tot ce vă interesează.
De asemenea, la cerere vă pot furniza informații despre beneficiile fiecărui săpun în parte.

Bluză galbenă cu flori La Redoute – 30 RON - VÎNDUTĂ!

Bluză babydoll galbenă cu flori albe, foarte ușoară, de vară, cu paiete, nouă, fără etichetă, mărimea aproximativ M.

Rochiță neagră brodată – 40 RON

Rochiță neagră cu bretele, brodată în partea de sus, material in cu bumbac, măsura 44, dar e reglabilă cu ajutorul șnurului de la spate, vine foarte frumos. A fost purtată puțin, e în stare foarte bună, arată mai bine în realitate, nu e decolorată cum pare în poze.

Costum fitness adidas - 45 RON

Costum fitness adidas, din bumbac cu elastan, turquoise cu gri închis, scrie pe el XL, dar avînd elastan e bun și la M. A fost purtat foarte puțin,  e ca nou.

miercuri, 6 iunie 2012

Bluză neagră United Colors of Benetton – 20 RON

Bluză neagră din bumbac (și 2% elastan), mărimea M, ușor cambrată, se așază foarte frumos, în realitate este un negru mai intens, pare ușor decolorată în poză, dar nu e așa. Stare foarte bună. Se potrivește foarte bine cu pantalonii roz de in.
Preț bluză + pantaloni – 50 RON
DSC06120

luni, 4 iunie 2012

Pantaloni de in Active Wear – 40 RON

Pantaloni roz pal Active Wear, măsura 44, din in + bumbac, material foarte plin, cad foarte bine, aproape noi, au fost purtați doar de vreo două ori.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...