sâmbătă, 13 august 2011

NOU! PĂPUȘI CROȘETATE – 50 RON/BUC.

Păpuși croșetate, foarte haioase, modele diferite. Sînt noi, nu sînt ale mele, am pe cineva care le face. Se pot face si alte modele. Un cadou foarte drăguț!

Sandale negre Off Road – 45 RON

Sandale negre de piele cu tinte, Off Road, marimea 38, stare foarte buna

Bluza babydoll La Redoute – 30 RON

Bluza La Redoute, din bumbac, corai cu flori mov, cu paiete aplicate si cu dantela. bluza este noua, in ambalajul original, marimea este cam M.

duminică, 7 august 2011

Pantofi italieni Modeti – 35 RON

Pantofi italieni de piele, culoarea bordeaux, cu bareta, marimea 37, foarte comozi in ciuda tocurilor, stare foarte buna, dar cu urme de purtare.

Sandale bleu Prima Donna – 15 RON - VÎNDUTE!

Sandale bleu de plaja, din plastic, cu pietricele, foarte chic, marimea 37, foarte bune de purtat la mare, le-am purtat de maxim 2 ori, pentru ca nu suport nimic intre degete, dar cind le-am cumparat, nu m-am putut abtine, mi-au placut prea mult (stiti si voi cum e)...

luni, 1 august 2011

Rochie etno – 150 RON

Rochie etno frantuzeasca, foarte chic, cu bretele, partea de sus  din denim gri închis, cu tinte, garnisita cu dantela alba, partea de jos, lunga si ampla, e din bumbac brodat. In spate se închide cu fermoar si are o curea cu catarama.
Marimea originala este 38, starea excelenta.

Deux-pièces Comme ça des halles – 200 RON

Deux-pièces din colectia Comme ça des halles - Jasmine Broderie, materialul este o broderie sintetica (58% poliester, 42% acetat), de culoarea caisei, scrie pe el 42, dar este mic, as zice un S.
Fusta are 51 de cm lungime, si este crapata pe piciorul sting, topul are bretele subtiri de matase si nasturi albi, tip perla.
Stare excelenta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...